Yunet
 

Zdravlje

Starčevački Dom zdravlja uveo zakazivanje pregleda telefonskim putem

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 15. februar 2024. • 10:26 •

Starčevački Dom zdravlja uveo zakazivanje pregleda telefonskim putem

Od nedavno u zdravstvenim stanicama Domu zdravlja uveden je nov način zakazivanja telefonskim putem kod izabranog lekara . Pacijenti pozivanjem svoje ambulante u dva vremenska termina zakazuju preglede kod izabranog lekara. Posetili smo Zdravstvenu stanicu u Satrčevu da proverimo kakve utiske imaju pacijenti I da li je za njih ovo lakši način zakazivanja.

Ljudi su se brzo navikli jer vole neka pravila kojim se vode. Oni zakazuju ili lično ili putem telefona od 11-do 12 ili od 17 do 18 sati .Kada dođu kod mene na pregled obavezno ih pitam da li im je ovaj način lakši ili da li imaju neku ideju ali mislim da su baš dobro prihvatili.Ne samo da olakšava njima ovaj način zakazivanja nego i nama .sada sestre umesto da se javlaju na telefon mogu da pomgnu lekarau . Mi smo postoji tehničar koji se u propisanom vremenu javlja i zakazuje, rekao je dr Helena Jović.

Da podsetimo Pacijenti kod svog izabranog lekara od 11 do 12 i od 17 do 18 sati telefonskim putem mogu da zakažu pregled dok lično mogu da dođu u toku celog radnog vremena.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena