Yunet
 

Zdravlje

Dobrovoljno davanje krvi u Crvenom krstu Pančevo svake srede

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. februar 2024. • 10:42 •

Dobrovoljno davanje krvi u Crvenom krstu Pančevo svake srede

Predstojećim praznicima se svi raduju i imaju planove. Nažalost ima sugrađana koji su bolesni i neophodna im je krv koje nema dovoljno. Svih krvnih grupa nema na zalihama i zato iz Crvenog krsta pozivaju građane da dođu u sredu u prostorije Crvenog krsta i daju krv od 9h do 12 sati.

Negde nam je ideja i poruka da našim sugrađankama i sugrađanima da se borimo ovoga puta za nečiji život i za nečiju porodicu , radost i zdravlje , da pomognemo i obolelima i zdravstvenom sistemu.Zalihe krvi su na izuzetno niskom nivou već izvesno vreme traje ta situacija. Da obezbedimo krv za nedaj Bože i daj Bože za lepe stvari kao što je rađanje Krv nema cenu i od nas zavisi da li ćemo pomoći i spasiti nečiji život, rekla je Milica Todorović sekretarka Crvenog krsta.

Naše malo pomaže onim sugrađanima kojima od dobrovoljnih davalaca krvi zavisi život i lečenje .Svake srede u prostorijama Crvenog krsta Pančevo u ulici Žarka Zrenjanina broj 15 od 9h do 12h i poslednje srede u mesecu od 13h do 17h možee dati krv .

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena