Yunet
 

Zdravlje

Broj obolelih od korone stabilan

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 31. oktobar 2022. • 20:01 •

Broj obolelih od korone  stabilan

Broj obolelih od kovida 19 se ne menja poslednjih nedelja ali se klinička slika poslednjih dana kod pojednih pacijenata bila ozbiljnija istakla je direktorka Doma zdravlja doktorka Zorica Sokić.

Broj obolelih od kovid 19 u Južnobanatskom okrugu se nepovećava oko pedest pacijenta svakog dana dobije pozitivan test na koronu. Broj lekara koji će raditi u Kovid ambulanti određuje se na osnovu broja obolelih ističe doktorka Sokić.

Što se tiče brojki cifre su stabilne , što se tiče pregleda oni zavisno da li je radni dan ili vikend , organizuje se i rad službe, odnosno broj lekara koji će raditi.1.00Klinička slika pacijenta sa kovidom 19 je uglavnom lakša ali poslednjih dana je bio povećan broj pacijenta kojima je bila neophodna infuzija istakla je direktorka Doma zdravlja doktorka Zorica Sokić.

Poslednjih dana broj pacijentaje stabilan ali imali smo povećan broj onih osoba kojima je bila neophodna infuzija ili bolničko lečenje.2.12 OFF Pored testiranja kada se utvrdi da li ste kovid pozitivni važno je odležati kao i svaku drugu infekciju ,uz lekove za snižavanje povišene temperature, neki pacijenti zbog mogućih komplikacija dobijaju i antibiotik.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad