Yunet
 

Zdravlje

Preventivni pregledi nastavljeni u Starčevu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 18. mart 2022. • 18:13 •

Preventivni pregledi nastavljeni u Starčevu

Koliko su nedostajale akcije preventivnih pregleda koje nisu bile organizovane zbog kovida 19 koje godina organizuje Preventivni centar Doma zdravlja, pokazuje veliko interesovanje i u Stačevu.Prosvetni radnici istakli da su da na jednom mestu bez zakazivanja i odlaženja kod lekara uradili jedan mini ssistematsi pregled u toku radnog vremena.

Akcija Preventivnih pregleda pokazala se koliko je neophodna jer je to prilika da se na radnom mestu provere osnovne laboratorijske analize. Doktorka Sokić najavila je ovakve akcije i drugim ustanovama.

„Ja sam vrlo ponosna kako smo organizovali ove preglede kako smo se brzo snašli i krenuli u preventivne preglede. Rekli smo da je ovo već četvrta akcija a nastavićemo posle škola u predškolsim ustanovama.To je mini sistematski pregled kada ćemo dobiti informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju i novina provera štitne žlezde“navela je dr Zorica Sokić direktorka doma zdravlja. Poziv svim sugrađanima da dođu u Centar za prevenciju Doma zdravlja Pančevo radi od 7-15. Dođite da ponovo krenemo u preventivne preglede.Svoje zdravstveno stanje prekontrolisalo je blizu pedeset zaposlenih u OŠ „Vuk Karadžić“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena