Yunet
 

Zdravlje

Gradonačelnik Aleksandar Stevanović vakcinisao se buster dozom Sputnjik V

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. oktobar 2021. • 11:27 •

Gradonačelnik Aleksandar Stevanović vakcinisao se buster dozom Sputnjik V

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović vakcinisao se trećom dozom vakcine Sputnjik V, koja je proizvedena u Srbiji. Mobilni vakcinalni punkt ovoga puta je bio ispred Gradske uprave, gde su svi posetioci Sajma stvaralaštva seoskih žena u Vojvodini, koji se održava u Pančevu, mogli da se vakcinišu.

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva, danas se vakcinisao trećom buster dozom. U pitanju je vakcina Sputnjik V, koja se proizvodi u Srbiji. Mobilni punk Autobus je bio ispred Gradske uprave i ovog subotnjeg popodneva, svako ko se našao na Sajmu stvaralaštva žena u Vojvodini i svako ko je želeo mogao je da iskoristi ovu ovu priliku.

Gradonačelnik Stevanović je istakao da mi kao mala država možemo sebi da priuštimo proizvodnju vakcina i da je to nešto što svakako treba da cenimo i poštujemo.

Gradonačelnik ističe da će se grad Pančevo truditi da i u narednom periodu mobilni vakcinalni punkt bude na još nekim lokacijama u gradu. Za to vreme punkt u okviru Doma zdravlja neometano funkcioniše i Stevanović je i ovom prilikom pozvao sve građane da dođu i vakcinišu se kako bi vratili zagrljaj.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena