Yunet
 

Zdravlje

DZ Vršac: Testiranje na prisustvo virusa SARS-CoV-2 na lični zahtev

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. avgust 2021. • 12:06 •

DZ Vršac: Testiranje na prisustvo virusa SARS-CoV-2 na lični zahtev

Foto:vrsac.com

U skladu sa zaključkom Vlade Republike Srbije, Dom zdravlja Vršac otpočeo sa vršenjem RT-PCR i ANTIGENSKOG testiranja na prisustvo virusa SARS-CoV-2 na lični zahtev građana. Testiranje će se vršiti svakog dana od PONEDELJKA do PETKA u vremenskom periodu od 7:00 do 8:30 časova u prostorijama Službe polivalentne patronaže (prvi sprat, kod službe stomatologije).

Rezultati antigenskog testiranja dobijaju se u roku od 15 minuta od obavljenog testiranja, dok se rezultati RT-PCR testiranja dobijaju u toku istog dana do 19 časova.

RT-PCR testiranje vršiće se po ceni od 9.000,00 dinara za državljane Republike Srbije, strane državljane sa stalnim nastanjenjem ili regulisanim privremenim boravkom u Republici Srbiji, kao i za članove stranih diplomatskih ili konzularnih predstavništava i članova njihovih porodica, kao i za sve druge strane državljane.

Antigensko testiranje vršiće se po ceni od 3.500,00 dinara za državljane Republike Srbije, strane državljane sa stalnim nastanjenjem ili regulisanim privremenim boravkom u R. Srbiji, kao i za članove stranih diplomatskih ili konzularnih predstavništava i članova njihovih porodica, kao i za sve druge strane državljane.

Model uplatnice za pružanje traženih usluga možete pronaći na sajtu Doma zdravlja Vršac kao i zvaničnoj veb stranci Grada Vršca.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena