Yunet
 

Turizam

Agencija „Star turs“: u februaru jednodnevni obilasci gradova Evrope

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 29. januar 2024. • 16:56 •

Agencija „Star turs“: u februaru jednodnevni obilasci gradova Evrope

Naši turisti sve više otkrivaju Srbiju kao novu destinaciju. Međutim, i za one koji odmor vole da provedu van granica naše zemlje, turistička agencija „Star Tours“ ima odličnu ponudu.

Jednodnevni izleti sa agencijom Star Tours je prilika za istraživanje magičnih gradova Evrope. Bilo da planirate putovanje sa društvom, devojkom ili dečkom, ili pak članovima porodice, znamenitosti evropskih gradova će vas oduševiti. Na koje destinacije nas agencija vodi u februaru, otkrila nam je Nataša Simovski iz Turističke agencije Star tours Pančevo.

– Najkatuelnije je svakako karneval u Veneciji. Jedan polazak smo imali u januaru a dva ćemo imati u februaru. Karneval traje tri nedelje. Zanjimljivo u ovo doba godine su svakako planine. Idemo do Kopaonika, Divčibara i to nam je baš traženo. Posećivaćemo i evropske metropole. Ićićemo do Budimpešte, Beča, Graca, Sofije, Temišvara…Takođe ćemo imati i jednodnevne izlete po Srbiji, rekla je Nataša Simovski.

Povodom Sretenja – Dana državnosti Srbije, agencija Star tours je spremila i zanjimljiva putovanja.

– To su putovanja u Transilvaniju, Atini i Severnu Italiju. Takođe ćemo imati početkom meseca putovanje u Temišvar a krajem meseca putovanje do Trebinja.

Jedno je sigurno – putovanja po evropskom gradovima ćete dugo pamtiti, doživljaje prepričavati, a sigurno ćete poželeti u neki grad i da se vratite.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena