Yunet
 

Turizam

Novogodišnji program u Kovačici

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 19. decembar 2022. • 18:26 •

Novogodišnji program u Kovačici

Opština Kovačica i ove godine pripremila je bogat praznični program. Prva u nizu je manifestacija pod nazivom „Kićenje jelke prijateljstva sa prvacima“ koji će se održati 20. decembra sa početkom u 12 sati, a do kraja godine posetioce očekuju događaji puni prazničnih čarolija.

Na gradskom trgu u Kovačici, đaci prvaci zajedno sa predstavnicima opštine već tradicionalno održavaju manifestaciju pod nazivom „Kićenje jelke prijateljstva sa prvacima“. Uz novogodišnje pesme na 5 jezika, đaci će zajedno okititi jelku koja predstavlja zajedništvo naroda koji složno živi u opštini Kovačica.

Trg u Kovačici obavezno treba posetiti i 23.decembra kada stiže „Deda Mrazova kočija“, a istog tog dana biće otvoren i „Božićno-novogodišnji vašar“. Manifestacija „Novogodišnja čarolija“ počeće 29.decembra kada će biti izvedana predstava „Deda Mrazove čarobne senke, a 31. za doček Nove godine posetioce očekuje velika žurka uz muziku Negro benda.

: Iz Turističe organizacije Kovačica pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže i zajedno provedu praznike, a manifestaciju „Kićenje jelke prijateljstva sa prvacima“ možete pratiti uživo 20. decembra sa početkom u 12 sati na Televiziji Pančevo i na Televiziji OK.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena