Yunet
 

Turizam

Tokom avgusta nastavlja se bogat muzički i edukativni program u Pančevu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. jul 2022. • 10:20 •

Tokom avgusta nastavlja se bogat muzički i edukativni program u Pančevu

Grad Pančevo se i ove godine potrudio da našim sugrađanima ulepša vrele letnje dane raznim kulturnim sadržajima. U gradskom parku će se i tokom avgusta nastaviti bogat niz muzičkog, umetničkog i edukativnog programa.

Kulturno leto u Pančevu se nastavlja. Promena u odnosu na prethodne godine je to što će veliki broj događaja da bude priređen u Gradskom parku i to u „Krugu“ kao i na platou ispred Narodnog muzeja.

Ove godine smo pripemili bogat i zanimljiv program , pokušali smo da budemo drugačiji u odnosnu na prethodne godine, pokušali smo da napravimo raznovrstan program što se tiče muzičkog i ostalih programa, rekla je Marija Jević, članica Gradskog veća zadužena za kulturu i omladinu.

Već od 01. avgusta posetioce Kulturnog leta očekuje muzika Bitlsa, a 02. avgusta u dvorištu Narodnog muzeja održaće se književno veče ‘’Priča o doktoru Aleksiću”. Ljubetelji plesa 03. avgusta moći će da uživaju u ‘’So danco sambi- pleši do Ria”, a kako kaže, Marija Jević, članica Gradskog veća zadužena za kulturu i omladinu i u narednim nedeljama nas očekuje bogat progam.

Ove nedelje imamo i književno veče o doktoru Aleksiću, meni je jako draga priča o našem sugrađaninu koj je u Pančevu izveo prvi let, jedan interesantan čovek koj je bio doktor, pritom je konstruisao avion koji je i poleteo. Takođe će se održati i kvizmislilac, pozivam sve građane koji su zainteresovani da dođu i da se takmiče i možda osvoje neku lepu nagradu, rekla je Marija Jević, članica Gradskog veća zadužena za kulturu i omladinu.

Program Kulturnog leta će se i ove godine završiti početkom septembra sa Danima pančevačkog rok end rola koji će se održati na Paltou Kulturnog Centra Pančevo.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad