Yunet
 

Turizam

Vrnjačka Banja doživela renesansu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. jul 2022. • 13:24 •

Vrnjačka Banja doživela renesansu

Nekada su banje bile asocijacija na lečilišta, sada su promenile svoj koncept i privlače sve više mladih i predstavljaju svojevrsnu preventivu zdravlja. Vrnjačka banja jedna je od mnogih koja predstavlja svojevrsni raj za dušu i oči i idealna je za odmor, ali i produženi vikend.

Vrnjačka Banja se u poslednjih 5,6 godina totalno transformisala, otvaranjem novih modernih hotela mi smo sada destinacija koja može da zadovolji potrebe svakog gosta. Mladi se ponovo vraćaju u banjo. Banja ponovo postaje mesto koje služi za odmor, uživanje, za hedoniste…dakle nije samo isključivo lečilište, banja ima tu dugogodišnju tradiciju pružanju usluge zdravstenog turima u smislu lečenja ali je prventiva ono nešto našta svi treba da obratimo pažnju rekao je Ivan Nedeljković, menadžer prodaje marketinga

Osim welnessa, teretana i drugih sadržaja koji se nalaze u sklopu svakog hotela, banja obiluje mnogim bazenima i akva parkovima koji mogu da utole žeđ svima onima koji ne bi da putuju daleko, a vole more. Ljubitelji planine ovde takođe mogu pronaći utočište.

Love fest, Karneval, razni koncerti, “Dani Danila Bate Stojkovića” samo su neke tačke na manifestacionoj mapi koje ovo mesto nudi. Osim mnogobrojnih kulturnih dešavanj, tu su i mnoge zanimljive destinacije koje možete obići za vreme boravka u Vrnjačkoj banji. Na vama je kako ćete se organizovati i popuniti svoj boravak u ovom poznatom odmaralište.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena