Yunet
 

Turizam

Julska ponuda iz Star Tours-a

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. jul 2022. • 08:40 •

Julska ponuda iz Star Tours-a

Naši turisti sve više otkrivaju Srbiju kao novu destinaciju. Međutim, i za one koji odmor vole da provedu van granica naše zemlje, turistička agencija „Star Tours“ ima odličnu ponudu sa povoljnim cenama.

Ako želite što pre da organizujete letovanje ili izlet, ne brinite – Turistička agencija „Star Tours“ objavila je julsku letnju ponudu. Domaća turistička ponuda je sve kvalitetnija. „Star Tours“ nudi interesantne destinacije – među njima se izdvajaju jednodnevni i višednevni izleti u zemlji i regionu izjavila je Nataša Simovski iz ove turstičke agencije.

-Ovoga puta je bilo malo zakašnjenje. Svakog meseca imamo kalendar putovanja za sledeći mesec i obično to bude početkom, 10. do 15. u mesecu za sledeći. Ovoga puta zbog povećanog obima posla, da kažemo da je najzad i turizam živnuo nakon dve godine stagnacije, pa smo tek juče objavili ovaj kalendar putovanja za jul. Pošto je leto u pitanju, najzanimljivije i najatraktivnije destinacije su svakako kupanja. Imamo u ponudi dosta akva parkova. To su jednodnevni izleti, celodnevno kupanje: Srebrno jezero, Bela Crkva, a potrudićemo se da uvedemo i nešto novo u avgustu mesecu.

I ove godine je veliko interesovanje putnika za Šargansku osmicu, koja se može posetiti od proleća do jeseni.

-Idemo na vožnju vozom „Nostalgija“ i u obilazak Višegrada. To je malo kompleksniji izlet, takođe jednodnevni, , tu je veliko interesovanje i odziv putnika. Aktuelno je krstarenje Đerdapskom klisurom u ovom periodu od proleća do jeseni, i zanimljiva je Đavolja varoš. To je izlet koji je takođe daleko za jednodnevni, ali putnici su baš zainteresovani pa je to lokalitet koji je jedinstven u Srbiji. Trudimo se da uvrstimo što više destinacija, gradova i lokaliteta po Srbiji, a i u regionu. Od decembra prošle godine postali smo organizatori putovanja, pa sada u ponudi pored ovih jednodnevnih izleta, što nam je bila primarna delatnost, sada organizujemo i putovanja sa noćenjem u Srbiji i regionu.- istakla je Nataša Simovski.

Ako ste zainteresovani da vidite naše planine, banje, gradove, etno sela, manastire ili da vrele dane provedete u akva parkovima… „Star tours“ je prava adresa! Ljubazni turisticki radnici vas čekaju u Ulici Svetog Save broj 5, u tržnom centru, preko puta glavne autobuske stanice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena