Yunet
 

Turizam

Turistička ponuda Vršca predstavljena u Privrednoj komori Vojvodine

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 3. jun 2022. • 10:27 •

Turistička ponuda Vršca predstavljena u Privrednoj komori Vojvodine

U Privrednoј komori Vojvodine predstavljena je turistička ponuda grada Vršca. Pres konfenciju vodila je Kristina Đogo iz PK Vojvodine, dok je dr. Nataša Pavlović direktorka TO Vojvodine, pozdravila sve prisutne i iskazale pozitivno mišljenje i pohvalila aktivnosti TO Vršac.

– Promocijom turističkih potencijala grada Vršca, najava predstojećih manifestacija, predstavljanje kulturne baštine, promocijom Vršačkih planina i Deliblatske peščare sa akcentom da se radi o gradu sa najčistijim vazduhom u Srbiji, sigurno će opredeliti mnoge da svoje slobodno vreme i godišnje odmor provedu u Vršcu, ističe direktorka Turističke organizacije Vršac Tatjana Palkovač.

Na promociji u PK Vojvodine svoju ponudu predstavili su Hotel Villa Breg i Helvecija 1880 i detaljnije na prezentaciji upoznali predstavnike medija, turističkih agencija i turističke subjekte sa bogatom ponudom ova dva ugostiteljska objekta.

– Velika posvećenost zaposlenih, ulaganje u promociju, praćenje trendova u poslovanju i zahteva gostiju, samo je potvrda dugogodišnje tradicije u delovanju, ističu predstavnici ova dva objekta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad