Yunet
 

Turizam

TO “Zlatibor” u Pančevu održala promociju u okviru manifestacije “Letnji dani”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. maj 2022. • 20:07 •

TO “Zlatibor” u Pančevu održala promociju u okviru manifestacije “Letnji dani”

Turistička organizacija Zlatibor u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva održala je promociju Pančevcima u Gradskom parku okviru manifestacije „Letnji dani“. Cilj kampanje je da se poseti što više gradova Srbije i stanovnika gradova, kako bi ih bliže upoznali sa ponudom ove planine.

Turistička organizacija „Zlatibor“ krenula je u kampanju pred predstojeću letnju sezonu. I Pančevci su bili u prilici da se “Upoznaju” sa raznovrsnom ponudom i atrakcijama koja nudi ova planina. Takođe turistima su na raspolaganju i moderni hoteli kvalitetan privatni smeštaj, svi lokaliteti za sadržajan i bezbedan odmor. U okviru ove kampanje građani Pančeva bili su prilici da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vredne nagrade.

Ove sezone turisti mogu uživati na obnovljenom Kraljevom trgu, u pogledu iz kabina najduže panoramske gondole. Gold gondola je posebna atrakcija, jer pruža nezaboravan doživljaj tokom vožnje, koja traje 25 minuta, kažu iz TO “Zlatibor”.

Zaposleni u Turističkoj organizaciji Zlatibor najavili su predstojeću letnju turističku sezonu i upoznali stanovnike sa brojnim sadržajima, atrakcijama i aktivnostima, ali i ponudom smeštaja, koje ih očekuju ako ovog leta svoj odmor rezervišu na Zlatiboru.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad