Yunet
 

Sport

Železničar popustio pred naletom Vojvodine

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 6. april 2024. • 20:04 •

Železničar popustio pred naletom Vojvodine

Železničar – Vojvodina 0:3 (0:2)

Stadion: SRC Mladost u Pančevu. Gledalaca: 2.000. Sudija: Danilo Nikolić. Strelci: M. Ivanović u 10,59. i Zukić (iz jedanaesterca) u 23. minutu. Žuti kartoni: Knežević, Lakićević, Purtić (Železničar), Lazarević, Crnomarković, Zadi (Vojvodina).
ŽELEZNIČAR: Mijatović, Hajdin, Stanković, Purtić, Lakićević, Pantelić /46.Mareh/, Knežević, Romanić, Đorđević, Grgić /46. Kovačević/, Kahvić.
VOJVODINA: Carević, Lazarević, Korać, Crnomarković, Đorđević /22. Indio/, Petrović, Zukić, Savićević, Ivanović, Zadi, Kembel.
Fudbaleri Železničara nisu uspeli da nastave uspešan niz, posle pobede protiv Radnika. Vojvodina je u Pančevu slavila sa 3:0. Uprkos dobroj igri gosti su rano došli do vođstva već u desetom minutu, preko Ivanovića, što je donekle poremetilo koncepciju igre, odnosno planove trenera Siniše Dobrašinovića.
Pokušali su domći da przo naluliraju prednost, ali su u toj želji, napravili grešku. Vojsilav stanković neoprezno je startovao u sopstvenom šesnaestru, oborio jednog igrača Vojvodine, a Nikolić je pokazao na belu tačku. Siguran je bio Zukić – 0:2.
Do kraja prvog poluvremena ređale su se prilike pred golom Carevića, ipak u 59. minutu obbrana domaćih ponovo je kapitulirala, a strelac trećeg gola za Novosađane ponovo je bio Ivanović.
U narednom kolu Železničar gostuje na najvećem srpskom stadionu, gde će igrati protiv Crvene zvezde.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena