Yunet
 

Sport

Pobeda Sloge, težak poraz Hajdučice

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 3. april 2024. • 12:03 •

Pobeda Sloge, težak poraz Hajdučice

Fudbalski timovi sa teritorije Opštine Plandište odigrali su vrlo zanimljive mečeve proteklog vikenda.

U okviru 20. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta na domaćem terenu dočekala je vrlo neugodnu ekupu iz Potpornja. Ekipa iz Potpornja igra vrlo promenljivo ovog proleća, ali sa dobrom zalihom bodova iz prethodnog dela šampionata.

Odlično je ekipa Sloge otvorila utakmicu, vrlo brzo došla je osetne prednosti golovima Jankovića i Dimitrijevića. U drugom poluvremenu ekipa Potpornja smanjila je rezultat na 3:2, ali ipak ne dovoljno za preokret. Vrlo važna pobeda Sloge i upis nova tri boda, za beg iz opasne zone.

Fudbalski klub Hajdučica proteklog vikenda na domaćem terenu dočekala je ekipu Unirea iz Uzdina. Oslabljena ekipa iz Hajdučice nije mogla da pruži dostojan otpor vrlo raspoloženim gostima. U prvom poluvremenu ekipa iz Uzdina odlično je otvorila meč i povela sa 0:1. Vrlo brzo Hajdučica smanjuje rezltat na 1:1 preko Malijara. Pred kraj poluvremena gosti odlaze sa prednošću od 1:2.

U drugom poluvremenu brzim pogotkom Gužvice ekipa Hajdučice poravnava rezultat na 2:2 i uliva nadu svojim navijačima da može doći do preokreta. Odličnim akcijama ekipa Unirea za samo tri minuta dolazi do prednosti od 2:4 i ispostaviće se konačnog rezultata meča. Ekipa Hajdučice nalazi se u izuzetno teškoj situaciji. Nakon lošeg starta u drugom delu sezone hajdučičani se nalaze u zoni ispadanja i biće potrebno mnogo borbe i energije kako bi se spasila sezona i izborio opstanak.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena