Yunet
 

Sport

Strelci „SD “Pančevo 1813” vratili se sa četiri medalje iz Niša

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. mart 2024. • 12:37 •

Strelci „SD “Pančevo 1813” vratili se sa četiri medalje iz Niša

Treće kolo Kupa SS Srbije za mlađe kategorije, vazdušnom puškom i pištoljem održano je ovog vikenda u Nišu. Strelci SD “Pančevo 1813” osvojili su četiri medalje i važne bodove za učešće u finalu Kupa SS Srbije.

Iva Rakonjac je osvojila zlatnu medalju sa rezultatom od 399 krugova u kategoriji mlađih juniorki puškom, a Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u kategoriji mlađih juniora pištoljem sa rezultatom od 559 krugova.

Ognjen Bunčić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji pionira puškom sa rezultatom od 185 krugova, a standardnom puškom je nastupio sa 559 krugova u kategoriji kadeta, bez bodova ali se plasirao u finale na osnovu bodova iz prethodnog kola.

Jovan Kondić je osvojio bronzanu medalju sa 172 kruga pištoljem u kategoriji pionira, a u kategoriji kadeta je osvojio osmo mesto sa 537 krugova i nova tri boda za finale.

Andrej Jeftenić je osvojio peto mesto u kategoriji kadeta pištoljem sa 544 kruga i novih šest bodova koji su mu osigurali učešće u finalu kupa.

Nemanja Đorđević je sa rezultatom od 565 krugova puškom ostao bez dodova, a 4 boda od ranije mu nije bilo dovoljno za učešće u finalu mlađih juniora.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena