Yunet
 

Sport

Hrabra igra Železničara u duelu sa TSC-om

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. februar 2024. • 20:36 •

Hrabra igra Železničara u duelu sa TSC-om

Železničar – TSC 2:3 (0:2)

STADION: Mladost u Pančevu. Gledalaca: 1.000. Sudija; Milan Stefanović. Žuti kartoni: Cvetković (TSC), Obradović, Stanković (Železničar). Strelci: Ćirković u 4. i 59. Pejić u 19. minutu za TSC, S.Jovanović u 61, Kahvić u 89. minutu za Železničar.

Železničar: Mijatovića, Balaž /64. Ndijae/, Obradović, Konatar, Lakićević /46.S.Jovanović/, Knežević, Grgić /85.Kahvić/, Stanković, Hajdin, Pavlov /64.Ignaiev/, Romanić.

TSC: Ilić, Stanić /69.Šoš/, Pejić /29.Krstić/, Stojić, Cvetković, Đakovac, Vulić /69.Radin/, Petrović, Jovanović /82.Milovanović/, Pantović, Ćirković /82.Milisavljević/.

Malo je nedostajalo da u jednoj od najboljih utakmica ove sezone Pančevci dođu do remija, ipak, nisu fudbaleri Železničara imali sreće u duelu sa TSC-om na domaćem terenu. Tim iz Bačke Topole odneo je sva tri boda, a gosti su poveli već u uvodnoj fazi meča. Posle solo prodora u 4. minutu, Ćirković je šutirao sa 17 metata i pogodio bliži ugao gola Mijatovića.

Usledila je inicijativa Železničara, a već dva minuta kasnije Pavlov je izjednačio na 1:1. Ipak, posle intervencije iz VAR sobe, pogodak Železničaru je poništen zbog navodnog igranja rukom napadača domaćeg tima.

Nizali su se napadi izabranika Nenada Mijailovića, međutim neopreznost odbrane Železničara u 19. minutu kaznio je Šejić, a posle dodavanja Stanića.

Odlučno i hrabro igrali su fudbaleri Železničara uprkos rezultatskom minusu, ali se rezultat u prvom delu nije menjao.

Za razliku od prvog dela, drugo poluvreme je obilovalo šansama i zanimljivim situacijama.

Priliku da smanji rezultat, Železničar je imao u 54. minutu. Posle prekršaja nad Strahinjom Jovanovićem, sudija je pokazao na belu tačku. Ipak, jedan od najboljih igrača Železničara Dario Grgić nije bio precizan. Stigla je kazna na drugoj strani, a strelac za TSC bio je Ćirković.

Nije se predavao Železničar, ponovo je u glavnoj ulozi bio Strahinja Jovanović i u 61. minutu uspeo da savlada golmana TSC.

Zahuktasla se borba, trener Mijailović ubacio je u igru Kahvića u 85. minutu, a samo četiri minuta kasnije pomenuti igrač je uspeo da savlada Ilića.

Nisu odustajali fudbaleri Železničara, borili su se za svaku loptu, ipak na kraju slavio je TSC.

U narednom kolu Železničar gostuje Partizanu u Humskoj.

Konataru dres na poklon

Marko Konatar pre početka utakmice sa TSC-om, dobio je uramljeni dres na poklon.

Prvotimac ekipe iz Pančeva odigrao je tačno 100 utakmica za Železničar.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena