Yunet
 

Sport

Železničar mislima u duelu sa Novim Pazarom

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. februar 2024. • 17:36 •

Železničar mislima u duelu sa Novim Pazarom

Železničar – Inđija 0:3 (0:2)

SRC Mladost. Sudija: Janjuš (Pančevo). Strelci: Subotić u 22, Grbović u 39. i S.Stojanović u 88 minutu.

ŽELEZNIČAR: Lukić, Konatar, Balaž, V.Stanković, Lakićević, Hajdin, Knežević, Đorđević, Grgić, Romanić, Ignjatijev. Igrali su još: A.Stanković, Milikić, Obradović, Gajić, Maisa, Mirosavić, Čižik, Purtić, Zuvić Jovanović, Kahvić.

INĐIJA:Tasić, Hukolj, Vuković,Mihajlović, Đoković, mitrović, Stojanović, Grbović, Kojić, Subotić, Đorđević. Igrali su još: Velimirović, Radosavljević, vra, Ćutović, Mijailović, Gailović, Desančić, Marinčić, L.Dobrijević, M.Dobrijević, S.Stojanović.

U poslednjoj utakmici pred početak prolećnog dela sezone, fudbaleri Železničara poraženi su od prvoligaša Inđije. Uprkos izjednačenoj igri, gosti su iskoristili svežinu i došli do dva gola preko Subotića i Grbovića.

Trener Nenad Mijailović u nastavku utakmice pružio je priliku svim igračima, a dobru priliku za Železničar popustio je novajlija Kahvić. U izglednoj prilici šutirao je preko gola, da bi u 65. minutu Jovanović iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Ipak, gosti su uspeli do kraja meča da dođu I do trećeg gola. U svakom slučaju bio je ovo poraz koji opominje pred duel sa Novim Pazarom, ali I da se vidi gde ekipa greški, kako se slične situacije ne bi ponavljale I u prvenstvu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena