Yunet
 

Sport

Besplatni treninzi u sportskoj hali u Beloj Crkvi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 25. januar 2024. • 17:20 •

Besplatni treninzi u sportskoj hali u Beloj Crkvi

Sportska hala koja se nalazi u dvorištu OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Beloj Crkvi, jedna je od lepših sportskih objekata u toj opštini u kojoj svakodnevno besplatno treniraju članovi sportskih klubova i rekreativci.

Među mnogobrojnim novoizgrađenim sportskim objektima u Srbiji, hala u dvorištu OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Beloj Crkvi zasigurno je jedna od najlepših i najmodernijih. Pored glavne, u funkciji je i sporedna, manja hala, koja je uglavnom namenjena za treninge pionira i juniora.

– Ova manja sala se koristi za časove, uglavnom školske dece. Velika sala još uvek nije zvanično otvorena, ali se već uveliko koristi u nekim manjim količinama. Još uvek ne funkcioniše u pravom smislu i kako treba, još uvek se ne izdaju termini, ali hala svakako ima svoju svrhu i sada., rekao je Dragan Milojević.

Hala ima ukupno 360 mesta, a procenjuje se da bi mogla da primi i do 500 ljudi. Treninzi se održavaju tokom cele godine. U zimskoj sezoniobjekat se zagreva na pelet. Halu inače koriste sva deca i svi klubovi sa teritorije opštine Bela Crkva, tako da je ona svima na raspolaganju, rekao je Dragan Milojević.

Ulaganja u sportsku infrastrukturu dodatni su podstrek najmlađimau Beloj Crkvi da se opredele za neki sport. U hali se trenutno organizuju treninzi za fudbal, futsal, rukomet, odbojku i košarku.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena