Yunet
 

Sport

Mijailović: Znači nam prva pobeda

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. januar 2024. • 19:34 •

Mijailović: Znači nam prva pobeda

Fudbaleri Železničara nastavljaju da rade na Kipru po već utvrđenom planu I prigramu. Trener Nenad Mijailović ima razloga za zadovoljstvo posle ubedljive pobede protiv kiparskog drugoligaša Hloruboja, a golove za tim iz Pančeva dali su Romanić u 6, Đorđević u 14, Pavlov u 44. i Lokosa u 59. minutu.

– Znači nam ova pobeda, svi mi volimo kada se ovako počnu pripreme. Ovo nam je dobra uvertira, za sve što nas očekuje. Sledeća utakmica je Lehija iz Poljske, zatim imamo Mladost, pa Botrev iz Bugarske. Sve su to dobre provere, jaki rivali. U svakom slučaju igrači su zdravi, povređenih nemamo. Znači nam sve ovo za dalji rad i planiranje – istakao je Nenad Mijailović, trener Železničara.

Pohvalio je igru tima Mijailović posebno u prvom poluvremenu, a tu deonicu završili su igrači Železničara ubedljivim rezultatom 3:0.

– Prvo poluvreme je rezultatski bilo bolje, ali je uvek je tako. Na prvu možemo da budemo zadovoljni sigurno će nam ova utakmica zančiti za analizu i ono što želimo u nastavku – objasnio je Mijailović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena