Yunet
 

Sport

Prva pobeda Železničara u novoj godini

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. januar 2024. • 16:34 •

Prva pobeda Železničara u novoj godini

Fud­ba­le­ri Že­le­zni­ča­ra od­i­gra­li su pr­vu utak­mi­cu u no­voj go­di­ni, a ri­val im je bi­la eki­pa Zvi­je­zde 09.

Iza­bra­ni­ci Ne­na­da Mi­ja­i­lo­vi­ća sla­vi­li su za 3:1, a go­lo­ve su da­li Lo­ko­sa u 68. mi­nu­tu, Pa­vlov u 79. i Ma­i­sa u 89. mi­nu­tu za Že­le­zni­čar. Je­di­ni po­go­dak za tim iz Sta­ni­ši­ća dao je Ra­hi­mić u 45. mi­nu­tu.

Pr­vo po­lu­vre­me pri­pa­lo je go­stu­ju­ćoj eki­pi, dok je u na­stav­ku utak­mi­ce eki­pa iz Pan­če­va od­i­gra­la vr­hun­ski. Do­bro su se sna­šli iza­bra­ni­ci Ne­na­da Mi­ja­i­lo­vi­ća, ko­ri­sti­li su šna­se, da bi na kra­ju sla­vi­li sa 3:1.

Bi­la je ovo ujed­no i od­lič­na uver­ti­ra pred su­tra­šnji od­la­zak eki­pe na Ki­par, gde će Že­le­zni­čar od­i­gra­ti če­ti­ri kon­trol­ne utak­mi­ce.

Pr­vi meč Že­le­zni­čar će od­i­gra­ti pro­tiv Hlo­ru­bo­ja 19. ja­nu­a­ra, sle­di duel sa polj­skom Le­hi­jom 21. ja­nu­a­ra, tri da­na ka­sni­je iza­bra­ni­ci Ne­na­da Mi­ha­i­lo­vi­ća igra­će sa Lu­čan­ci­ma, dok će bu­gar­ski Bo­tev bi­ti po­sled­nji test 27. ja­nu­a­ra pred po­vra­tak u Sr­bi­ju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena