Yunet
 

Sport

Železničar „upalio motore“ na okupljanju 29 igrača

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. januar 2024. • 19:45 •

Železničar „upalio motore“ na okupljanju 29 igrača

Fudbaleri Železničara posle skoro tronedeljnog odmora počeli su pripreme za prolećni deo sezone. Šef stručnog štaba Nenad Mijailović na okupljanju je imao 29 igrača i to: Milana Mijatovića, Ognjena Lukića i Aleksandara Stankovića, Vojislava Stanković, Aleksandar Đorđević, Lazar Romanić, Ivan Lakićević, Jevgen Pavlov, Stefan Hajdin, Marko Konatar, Dario Grgić, Dušan Pantelić, Đorđe Šušnjar, Bojan Balaž, Marko Gajić, Branislav Knežević, Aleksandar Kovačević, Stefan Purtić, Mirko Milikić, Veljko Trfunović, Strahinja Jovanović, Stefan Obradović, Mateja Zuvić, Entoni Lokosa, Maisa Ndiaje, Marko Bačanin, Pavel Čižik, David Ivić, Filip Markišić.

Pre nego što su izašli na snegom pokriveni teren, igrače su pozdravili članovi uprave kluba predsednika Zoran Naunković, zatim direktor Nenad Bojković i sekretar Goran Mihajlov.

Inače jedino novo ime na spisku trenera Nenada Mijailovića je reprezentativni golman Crne Gore Milan Mijatović.

– Nismo imali mnogo vremena za odmor, ipak, igrači su dobili zadatke da u pauzi odrade deo priprema. Očekuje nas težak zadatak, imamo naš cilj za nastavak sezone i verujem da ćemo ispuniti. Očekuje nas naporan rad, prvo u Pančevu, potom i na Kipru, gde ćemo imati i četiri kontrolne utakmice – rekao je Nenad Mijailović, trener Železničara iz Pančeva.

Sve do 17. januara Železničar će raditi u Pančevu, a zatim se seli na Kipar gde će se pripremati dve nedelje. Pre nego što otputuju na Rajsko ostrvo fudbaleri kluba sa Tamiša odigraće i prijateljsku utakmicu sa Zvijezdom 09, a po povratku čekaju ih još dva dva meča 3.februara sa Vitorulom iz Rumunije i 7.februara sa prvoligašem Inđijom.

– Što se tiče sastava tima biće odlazaka i dolazaka, ali ne preterano i to ćemo sve bolje znati u narednim danima – objasnio je Mijailović.

U pravoj zimskoj atmosferi Železničar je odradio prvi trening u 2024. godini, a ono što je primetno igrači su izašli dobro raspoloženi na teren.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena