Yunet
 

Sport

Bronzana Sanja Marić

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. februar 2023. • 18:32 •

Bronzana Sanja Marić

Proteklog vikenda održano je poslednje prvenstvo Srbije u dvorani za 2023.god. Prvenstvo je bilo za kategoriju mlađih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo nastupio je sa dve atletičarke a osvojena je jedna medalja.

U trci na 800m Sanja Marić osvojila je bronzanu medalju rezultatom 2:12,54. Konkurencija najjača na prvenstvu Srbije. Sanja je od početka trke bila na vodećoj poziciji ali je na kraju u stotinkama izgubila sjajnije odličje. Bila je hrabra i nema joj se šta zameriti. Sanja je i u trci na 400m osvojila nesrećno 4.mesto a od srebrne medalje je delilo 20 stotih delova sekunde.

Moram primetiti da je Sanja sada već vidno umorna jer posle osvajanja srebrne medalje u krosu na Prvenstvu Srbije u oktobru odmah smo počeli sa pripremama za kros Evrope. Possle krosa Evrope usledile su pripreme za dvoransku sezonu tako da je izostao period oporavka za Sanju i to se videlo u završnici ovog dela takmičarske sezone. Sanja Marić jedna od najperspektivnijih atletičarki Srbije a vreme će pokazati da sam u pravu.

Druga naša atletičarka je bila Dunja Atanacković koja je trčala 800m i 1500m i u obe trke je bila na nivou svojih ličnih rekorda.

Sledi kratak period oporavka i nastavak priprema za letnji deo sezone.

Najbitnije za naš klub je kontinuitet osvajanja medalja na svim prvenstvima Srbije na kojima smo nastupili.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena