Yunet
 

Sport

Železničar završio pripreme u Antaliji utakmicom protiv Akrona

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. februar 2023. • 18:38 •

Železničar završio pripreme u Antaliji utakmicom protiv Akrona

Akrton – Železničar 5:1 (3:0)

Teren: Titanika u Antaliji. Gledalaca: 30. Strelci: Palienko u 7. R.Apekov u 16. i 42. Savičev (iz penala) u 82. Pesgov u 88. minutu za Akron i Trifunović u 64. minutu za Železničar

AKRON: Volkov, Savičev, Zujev, Kodžanizarov, Palienko, Azarov, Čudin, Polubojarinov, Pesegov, R, Apekov, Eldarušev. Igrali su još: Nagaev, Krivoručko, Maruhin, Matevev.

ŽELEZNIČAR:Živković, Konatar, Hajdin, M.Jovanović, Obradović, Kovačević, Đorđević, Grgić, L.Petrović, Trifunović, Šušnjar. Igrali su još:N.Petrović, Kožul, Obrenović, Popović, Milikić, Tomić, Balaž, Brkić, Minala, S.Jovanović, Zuvić, Janković, Mirosavljev, Kordić.

Fudbaleri Železničara poraženi su u poslednjoj proveri na pripremama u Antaliji od ruskog Akrona 5:1. Umor je učinio svoje, pa je izabranicima Tomislava Sivića popustila koncentracija u završnici. Lako su primali golove u prvom delu meča Pančevci, ali su se probudili u nastavku, ipak Šušnjar, Hajdin i Đorđević nisu uspeli da savladaju golmana Volkova.

Ipak upornost se isplatila u 64. minutu utakmice. Trifunović je presekao jednu loptu igrača Akrona, iskoristio kiks i postigao pogodak. Železničar je nastavio sa pritiskom u želji da smanji rezultat, ali izabranici Tomislava Sivića nisu bili koncentrisani u završnici akcija.

U 82. minutu u šesnaestercu Železničara lopta je pogodila u ruku jednog igrača,a sudija je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač je bio Savičev. Ipak, tu nije bio kraj, jer su Rusi uspeli da zatresu još jednom mrežu Železničara.

U poslednjem minutu Dario Grgić je imao priliku, ali je golman Volkov bio siguran. Fudbaleri Železničara, posle dvonedeljnih priprema vraćaju se sutra u Srbiji gde će nastaviti sa radom do početka prolećnog dela sezone.

Pančevci su na pripremama u Antaliji zabeležili dve pobede, isto toliko pobeda i jedan remi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena