Yunet
 

Sport

Remi Železničara u Antaliji uz odličnu igru protiv Lvova

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. februar 2023. • 17:53 •

Remi Železničara u Antaliji uz odličnu igru protiv Lvova

Fudbaleri Železničara odigrali su fantastičan meč protiv Lvova iz Ukrajine. Uprkos tome što nije bilo golova (0:0) Pančevci su pružili odličnu igru, tako da trener Tomislav Sivić može da bude zadovoljan. Tokom većeg dela utakmice Železničar je diktirao tempo, samo je nedostajalo malo sreće u završnicama akcija.
Šef stručnog štaba Tomislav Sivić je i u ovom duelu isprobao sve raspoložive snage, a Železničar je počeo meč počeo u sastavu: Živković, Simčević, Konatar, Balaž, Jovanović, Kovačević, Tomić, Grgić, Petrović, Mirosavljev i Trifunović. U drugom poluvremenu priliku su dobili i: Petrović, Obradović, Milikić, Lainović, Obrenović, Đorđević, Janković, Zuvić, Kordić, Šušnjar i Jovanović.
Prilično jak vetar koji je duvao u Antaliji, pravio je problema igračima obe ekipe, ali i pored toga, izabranici Tomislava Sivića pokazali su zavidan nivo spremnosti za ovu fazu priprema.
Golova nije bilo, ali do početka trke za bodove ima sasvim dovoljno vremena da se popravi realizacija, ali mnogo je važnije zalaganje, volja i borbenost koju su Pančevci pokazali i ovoga puta.
Ono što je jako bitno jeste da su se igrači Železničara u trkačkom smislu pokazali jako dobro i da su u svakom segmentu parirali rivalu, čak bili i bolji. Uprkos manjim greškama, čini se da su izabranici Tomislava Sivića na pravom koloseku, odnosno da je elitno društvo nadohvat ruke.
Narednu utakmicu Železničar igra 5. februara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena