Yunet
 

Sport

Železničar sutra igra prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji, protiv ekipe iz Uzbekistana

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. januar 2023. • 12:23 •

Železničar sutra igra prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji, protiv ekipe iz Uzbekistana

Baš kao i prošle godine, ekspedicija Železničara pripremaće se u Antaliji, a za bazu u naredne dve nedelje odabran je jedan od najboljih hotela u ovoj regiji „Titanik“. Izabranici Tomislava Sivića imaju izvanredne uslove za rad jer su tereni besprekorno sređeni.
Inače ekpsedicija Železničara je brojna u Antaliji, a ekipu predvode direktor Nenad Bojković, sportski direktor Ivan Adžić i sekretar kluba Goran Mihajlov. Kada je igrački kadar u pitanju, trener Tomislav Sivić na put je poveo 25 igrača, a to su: Mladen Živković, Nikola Petrović, Andrej Kožul, Nikola Lainović, Marko Konatar, Milan Tomić, Marko Jovanović, Mirko Milikić, Luka Petrović, Šaleta Kordić, Aleksandar Đorđević, Mateja Zuvić, Luka Janković, Dario Grgić, Bojan Balaž, Despot Obrenović, Goran Brkić, Stefan Obradović, Aleksandar Simčević, Strahinja Jovanović, Aleksandar Kovačević, Đorđe Šušnjar, Veljko Trifunović, Milan Mirosavljev i Luka Popović.
Na čelu stručnog štaba pored pomenutog šefa struke su: Vujadin Radenković kao prvi pomoćnik, zatim trener golmana Stefan Radulović i kondicioni treneri Dušan Ljubičić i Milovan Knežević.
Čelni ljudi Železničara jasno su rekli još 10. januara, kada su i počele pripreme za prolećni deo sezone u Prvoj ligi Srbije: „Želimo u elitu“! A, a da bi se došlo do cilja, potreban je i naporan rad, ali i fantastični uslovi, koji su ekipi i obezbeđeni u Antaliji.
Inače, za razliku od prvog radnog dana, kada je Pančevce u Antaliji dočekao jak vetar i kiša, danas vladaju idealni uslovi za rad, a temperatura je oko 20 stepeni.
Prvu kontrolnu utakmicu po dolasku u Antaliju, fudbaleri Tamiša imaće u nedelju, 29. januara. Železničar će igrati protiv kluba iz Uzbekistana, Sogdiana Jizak.
Meč počinje u 15 sati po lokalnom vremenu, odnosno dva sata ranije po srpskom.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena