Yunet
 

Sport

Kuglanje: Rezultati i raspored utakmica ekipa iz Padine i Debeljače

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. januar 2023. • 20:18 •

Kuglanje: Rezultati i raspored utakmica ekipa iz Padine i Debeljače

U Prvoj ligi Srbije, grupa Vojvodina za muškarce u kuglanju, poslednji put je odigrano 12. kolo. U Debeljači su snage odmerili kuglaši Slavije i Spartaka. Domaći su pobedili rezultatom 6-2.

Slavisti su trenutno šesti u tabeli, sa 11 bodova, a Debeljačani su peti sa 13 bodova.

U narednom, 13. kolu, Slavija će u nedelju, 29. januara od 15 sati ugostiti KK Železničar. Ekipa Spartaka putuje u Apatin, gde će istog dana od 11 sati odmeriti snage sa domaćim klubom.

U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina u kuglanju za žene poslednji put je odigrano 8. kolo. Kuglašice Slavije dočekale su KK Petrovaradin i pobedile rezultatom 7-1. Kuglašice Slavije su sada druge na tabeli sa 10 bodova.

Kuglašice Doline su ugostile Sentu. Domaći su izgubili rezultatom 1-7. Padinke su trenutno na poslednjem mestu na tabeli, bez osvojenih bodova.

U narednom kolu, 9. kolu, kuglašice Slavije će odmeriti snage sa KK Edjšeg u Bačkoj Topoli 28. januara od 15 časova, dok kuglašice Doline putuju u Novi Sad gde igraju protiv KK Petrovaradin 29. januara od 10.30 sati.

U okviru 14. kola Prve vojvođanske lige kuglaši Doline igrali su protiv kluba Kristal u Zrenjaninu. KK Dolina je pobedio rezultatom 3-5. Padinci su i dalje prvi na tabeli sa 28 bodova.

U narednom, 15. kolu, Dolina dočekuje KK Dunav 29. januara u 14 sati.

Foto: Pixabay

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena