Yunet
 

Sport

Sanja Marić otvorila sezonu pobedom

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. januar 2023. • 22:06 •

Sanja Marić otvorila sezonu pobedom

Prvo atletsko takmičenje udvorani ove godine održano je 14.januara 2023.god. To je bilo veliko međunarodno takmičenje pod nazivom ,, Otvoreno prvenstvo Beograda za seniore“.
Sanja Marić iz A.K. Dinamo je učestvovala u trci na 800m i ostvarila ubedljivu pobedu. Iako mlađa juniorka Sanja Marić istrčala je jednu dobru taktičku trku, ispoštovala je sve što smo se dogovorili pre nastupa i ostvarila je ubedljivu pobedu. Sanja je redovan član reprezentacije Srbije kako na stazi tako i u krosu. Više ćemo se ove godine fokusirati na letnji deo sezone jer je tu očekuju najvažnija međunarodna takmičenja u ovoj godini. Ali raduje pobeda na seniorskom takmičenju i to iz punog trninga, navode iz kluba.
Nažalost, naša druga reprezentativka Marija Mrkela, od koje smo takođe očekivali odličan nastup se razbolela pred samo takmičenje pa smo otkazali njen nastup. Ovo nam nikako nije trebalo jer će Mariju bolest odvojiti od treninga minimum sedam dana. Nadamo se da će Marija prevazići i ovaj problem i da će biti spremna za prvenstvo Srbije koje će se održati poslednjeg vikenda u januaru, navodi se u saopštenju A.K.Dinamo.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad