Yunet
 

Sport

AK „Tamiš“ uspešan na mitingu u Beogradu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. decembar 2022. • 08:46 •

AK „Tamiš“ uspešan na mitingu u Beogradu

U prelepom ambijentu atletske dvorane održan je šesti po redu- prestižni atletski miting budućih šampiona 24. decembra u Beogradu . Organizator takmičenja bio je AK „Partizan“, uz rekordan broj učesnika, više od 1200 atletičara/ki iz Srbije i zemalja regiona(BiH,Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Rumunije)

Atletski klub „Tamiš“ predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa devetoro atletičara i ostvario zapažen uspeh osvajanjem jedne medalje.

Sara Gagić nastupila je u kategoriji U 16 u disciplini 1000 m SH, i osvojila je odlično treće mesto i bronzanu medalju.Treba napomenuti da je Sara bila najmlađa učesnica u finalnoj trci, mlađa pune tri godine od svojih rivalki. Odlična provera trenutne forme za Saru Gagić( aktuelna šampionka Srbije u svojoj kategoriji -U14),pred nastupajuća državna dvoranska prvenstva.

Pored Sare Gagić, zapažen uspeh postigle su i Tara Milenković i Emilija Jelesijević u kategoriji juniorki(U18) u disciplini bacanje kugle, gde su izborile finala i oborile lične rekorde.

Za AK „Tamiš“ još su takmičili:

Veljko Hrnjez, Nađa Cvetković, Nikolina Radovanović, Magdalena Kaluđer,Lena Janićijević, Vojin Zekanović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena