Yunet
 

Sport

Železničar zaustavljen u Kupu Srbije

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. novembar 2022. • 19:15 •

Železničar zaustavljen u Kupu Srbije

TSC – Železničar 2:0 (2:0)

Stadion: Arena u Bačkoj Topoli. Gledalaca: 350. Sudija: Miloš Milanović Strelci:Mirčevski (iz penala) u 2, Mirčevski u 32. minutu.
TSC: Filipović, Stojković,Krstić, Stojić (od 85. Antonić), Petrović- Tomanović, Milosavljević (od 69. L. Ilić),Stanojev (od 46. Čolić), Mirčevski, Špalek (od 69. Ratkov), Vukić (od 69. Abdul Rašid)
ŽELEZNIČAR: N. Petrović, Obrenović, Milikić, Obradović (od 41. Kovačević), Balaž, Konatar, L. Petrović, Janković (od 55. Tomić), Brkić (od 46. Đorđević), Dimitrić (od 46. Grgić), Kordić (od 75. Mirosavljev)
Fudbaleri Železničara zaustavljeni su u osmini finala Kupa Srbije na gostovanju u Bačkoj Topoli. Bolji od tima iz Pančeva bio je trećeplasirana ekipa Superlige Srbije, TSC.
Rano su domaći došli u vođstvo, čini se da je sve bilo rešeno već na startu utakmice, kada je Mirčevski iskoristio udarac sa jedanaest metara i svom timu doneo prednost od 1:0.
Uprkos tome, nisu se predavali izabranici Tomislava Svića. Težili su da brzo stignu od izjednačenja, međutim dobro je u nekoliko situacija reagovala odbrana TSC-a.
Kada se ne iskoriste šanse, obično usledi kazna,a upravo se to desilo Železničaru. Ekipa iz Bačke Topole došla je do drugog gola u 32. minutu, a strelac je ponovo bio Martin Mirčevski.
Do kraja utakmice pokušali su fudbaleri Železničara da preokrenu rezultat. Luka Petrović je pravio problem po desnoj strani odbrani tima Žarka Lazetića i bio najopasniji igrač ekipe iz Pančeva. Upravo je Petrović napravio prodor nakon kojeg je Železničar dobio penal. Ipak, nisu bili precizni sa bele tačke gosti, odnosno Grgić, Filipović je bio uspešniji.
Pančevce za vikend očekuje prvenstvena utakmica protiv Trajala u Kruševcu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena