Yunet
 

Sport

Tri medalje za strelce iz Plandišta na okružnom školskom prvenstvu u streljaštvu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. oktobar 2022. • 18:30 •

Tri medalje za strelce iz Plandišta na okružnom školskom prvenstvu u streljaštvu

Na školskom okružnom takmičenju u streljaštvu koje je održano u Pančevu, u organizaciji Streljačkog društva “Pančevo 1813”, takmičari Sportskog udruženja “Streljačka družina Planteks 1981” ostvarili su zapažene rezultate i u ekipnoj konkurenciji za devojčice i dečake i u pojedinačnoj konkurenciji.

U kategoriji dečaka, učenika OŠ “Dositej Obradović“ Plandište, SD “Planteks 1981“ osvojilo je srebrnu medalju, dok je ekipa devojčica u ekipnoj konkurenciji takođe zauzela drugo mesto.

U kategoriiji najboljih pojedinaca, treće mesto i bronzanu medalju osvojio je Marko Pećinovski, učenik OŠ “Dositej Obradović“ Plandište.

“Osvajanjem ovih medalja učenici osnovne škole i članovi Sportskog udruženja “Streljačka družina Planteks 1981″ ostvarili su veliki rezultat. Kontinuiranim radom uspeli su da potvrde kvalitet na ovako značajnom takmičenju, obzirom da je okružno školsko takmičenje u streljaštvu okupilo najbolje takmičare u svojim kategorijama. U okviru kluba nastavljaju se pripreme takmičara za predstojeće kolo Lige pionira Vojvodine i kup takmičenja”, izjavio je Davor Ćalić, predstavnik SD “Streljačka družina Planteks 1981”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena