Yunet
 

Sport

Grgić pogodio za novi trijumf Železničara

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 22. oktobar 2022. • 16:39 •

Grgić pogodio za novi trijumf Železničara

Železničar – OFK Vršac 1:0 (1:0)

Stadion: SC „Mladost“ u Pančevu. Gledalaca: 800. Sudija: Saša Ranisavljević. Strelci: Grgić u 39. minutu.Žuti kartoni: Balaž, Grgić, Mirosavljev, Kordić, Jovanović (Železničar) Kadijević, Lazevski (OFK Vršac).
ŽELEZNIČAR:Živković, Balaž, Grgić/64.Janković/ , M.Jovanović, Konatar, Kordić/64.Zuvić/, Kovačević/71.Tomić/, Mirosavljev /86.Bačanin/, Obrenović/71.S.Jovanović/, Simčević, Đorđević
OFK VRŠAC: Marković, Blagojević, Braunović/79.Babović/, Dijuf, Grek/85.Glavinić/, Kilibarda, Lazevski/54.Kadijević/, Mažić, Milivojević /79.Blagojević/, Pajević, Stojković/54.Vujić/.
Železničar je zabeležio i sedmu pobedu u sezoni, a jedini pogodak za domaći tim protiv OFK Vršca postigao je najbolji strelac Pančevaca, Dario Grgić u 39. minutu. Ovo je mladom fudbaleru bio ujedno šesti gol u sezoni, a prethodno je pogađao mrežu Trajala, Slobode, Radničkog NB, Metalca (dva).
Izabranici Tomislava Sivića tačno mesec dana ne znaju za poraz,a zabeležili su uključujući i utakmicu u Kupu Srbije ukupno četiri pobede i dva remija u gostima. Iako se očekivalo da će posle efikasne igre protiv Novog Sada u kupu, Pančevci doći lako to trijumfa i protiv OFK Vršca, debitant u Prvoj ligi Srbije puružio je žestok otpor.
Uprkos dobrim prilikama, golman gostiju Marković sve do 39. minuta bio je neporemostiva prepreka za domaći tim. Ipak, ništa nije mogao protiv raspoloženog Daria Grgića, koji je još jednom pokazao da je pred njim lepa budućnost.
U drugom poluvremenu igrali su fudbaleri Železničara koliko im je bilo dovoljno da ne troše energiju, a da opet sačuvaju zasluženo stečeno vođstvo i bez problema privedu meč kraju.
Posle nepotpunog 15. kola fudbaleri Železničara zauzimaju treće mesto na tabeli sa 25 bodova, pet više na drugom mestu ima Grafičar, dok je IMT lider sa 33 boda.
U sredu 26. oktobra Pančevci na domaćem terenu dočekuju Mačvu u odloženoj utakmici 11. kola Prve lige Srbije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena