Yunet
 

Sport

Lokalni derbi u Plandištu i Kupiniku, Margita dočekuje Dupljaju

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. oktobar 2022. • 21:26 •

Lokalni derbi u Plandištu i Kupiniku, Margita dočekuje Dupljaju

Ljubitelje fudbala sa teritorije Opštine Plandište, ovog vikenda očekuju fudbalske derbi utakmice koje će biti odigrane u Plandištu i Kupiniku.

U okviru 11. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta, na domaćem terenu dočekuje ekipu Hajdučice u opštinskom derbiju.

Ekipa Sloge koja se trenutno nalazi u vrhu tabele sa sedam pobeda, dva remija i jednim porazom, igra vrlo promenljivo, ali nekad i sasvim dovoljno da upiše nove bodove. Ekipa iz Hajdučice dugo je tražila formu, posle lošeg starta šampionata uspela je da se izdigne i naniže nekoliko važnih pobeda, čime se učvrstila na sredini tabele sa pet pobeda, jednim remijem i četri poraza.

U okviru 10. kola Druge južnobanatske lige Istok ekipa Sloge iz Margite na domaćem terenu dočekuje ekipu Banat iz Dupljaje. Ekipa Sloge se trenutno nalazi u vrhu tabele. Nakon nekoliko poraza i lošeg starta na početku šampionata, ekipa Banata na ovo gostovanje dolazi rasterećeno. Sloga neće imati lak zadatak.

U okviru 7. kola Opštinske lige Alibunar-Plandište timove sa teritorije Opštine Plandište očekuje fudbalski derbi u Kupiniku, gde domaćin Naša Krajina dočekuje ekipu Solunca iz Banatskog Sokolca. Ekipa Mladosti iz Velike Grede na domaćem terenu dočekuje ekipi Rapid iz Nikolinaca i nada se da će nakon ove utakmice upisati prve bodove u šampionatu.

Foto: Pixabay

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad