Yunet
 

Sport

Soccer zlatna liga počinje 11. oktobra

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. oktobar 2022. • 16:37 •

Soccer zlatna liga počinje 11. oktobra

Žreb za Zlatnu Soccer ligu održan je sinoć u Hali “Slodes”, kada su izvučeni parovi za prvo kolo lige, tj. osminu finala kupa. Nakon žrebanja prošlogodišnji pobednici lige i kupa odigrali su utakmicu, a prvo nadmetanje u okviru Zlatne super lige zakazano je za 11.oktobar u Sportskom centru “Rakovica”.

Dugo očekivana 14. sezona Soccer lige počinje u petak 11. oktobra. Na spisku od 14 ekipa, uglavnom su već dobro poznata imena i dobro znani igrači.Organizatori su i ovoga puta vodili računa o svakom detalju kako bi poštovaoci i ljubitelji futsala mogli da uživaju u ovom sportu. Žrebom, koji je održan u Sporskom centru “Slodes”, određeni su parovi za prvo kolo Soccer lige, odnosno osminu finala Super kupa. Ekipa Radio televizije Pančevo i Dunav televizija i ove godine deo su ovog takmičenja.

Jedna od novina je da će se igrati dva dana jedno kolo. Utorkom u “Slodesu” tri meča, od 18 sati, a petkom u Sportskom centru “Rakovica” četiri meča.

Ulaz za publiku je besplatan, kao i prethodnih 13 sezona, a za one koji nisu u mogućnosti da dođu, a hteli bi da gledaju utakmice moći će da prate uživo iz svojih domova.

Nakon žreba utakmicu su odigrali prošlogodišnji pobednik Kupa “Borba Soccer” i GSP Beograd, osvajač lige. Kako kaže Dražen Ostojić, organizator, to je ono u čemu publika najviše uživa u nadmetanju pobedničkih ekipa.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena