Yunet
 

Sport

Zlatna super liga na dve lokacije od ove godine

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 22. septembar 2022. • 15:30 •

Zlatna super liga na dve lokacije od ove godine

Za manje od mesec dana, tačnije 11. oktobra počinje 14. Soccer zlatna liga. Ovogodišnje takmičenje “okupilo” je 14 ekipa, a prema najavama organizatora biće i nekih iznenađenja. Takmičenje za Soccer ligu će se kao i prošle godine održati u Sportskom centru Rakovica, dok će se utakmice u Super kupu igrati u SC “Slodes”.

Soccer liga, 14 po redu, počinje 11. oktobra. Pre toga 4. oktobra održaće se žrebanje kao i Super kup, gde će se sastati prošlogodišnji pobednik GSP i pobednik kupa “Borba soccer”. Ove godine za titulu najboljeg takmičiće se 14 ekipa do marta naredne godine. Radio televizija Pančevo, kao i Dunav televizija tradicionalno su deo ovog takmičenja.

Pored nas iz organizacije zaslužne su i ekipe koje drže kostur ovog takmičenja. Uvek imamo neke nove goste, imaćemo ih i ove godine, ali nećemo otkrivati iznenađenja – rekao je Dražen Ostojić, organizator.

Ove godine prvi put u istoriji kupa utakmice će biti na dve lokacije.

Igraćemo na dve lokacije. Igraćemo na SC “Slodes” utorkom, a petkom u SC “Rakovica”. Tako smo se organizovalio da bi se igralo u večernjim terminima, da bi odgovaralo svima i publici kako bi mogli da dođu i gledaju utakmice. Od 17 do 21 će se igrati te utakmice – objasnio je Ostojić.

Svake godine određena svota novca odvaja se u humantirane svrhe, a takođe i pojedinci svojim ličnim angažmanom i putem društvenih mreža angažuju se kako bi novac bio upućen tamo gde je najpotrebniji.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena