Yunet
 

Sport

U Železničar stigao i napadač Milan Mirosavljev

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. septembar 2022. • 20:01 •

U Železničar stigao i napadač Milan Mirosavljev

Poslednjeg dana prelaznog roka Železničar je angažovao još jednog igrača. U Pančevo je stigao Milan Mirosavljev, napadač sa bogatom karijerom, koji je ovu sezonu počeo u superligašu iz Novog Sada, ekipi Mladost GAT. Bogatu karijeru gradio je u Hajduku iz Kule, podgoričkoj Budućnosti, igrao je za Vojvodinu i Proteler iz Novog Sada, bio je i u Kazahstanu i Albaniji.

-Zahvalan sam čelnim ljudima Železničara na ukazanom poverenju. U Pančevo me je privuklo to što je Železničar stabilan kolektiv, sa jasnim ambicijama. Verujem da mogu da doprinesem uspehu i plasmanu u Super ligu. Železničar ima sjajnu ekipu, neke igrače poznajem, neke ću upoznati, ali iskreno se nadam da ćemo svi zajedno uraditi ono zbog čega smo ovde – rekao je novi napadač Železničara Milan Mirosavljev.

Lakše će biti i treneru Tomislavu Siviću sa dvojicom novih igrača. Juče je Želeuničar pojačao Aleksandar Kovačević, a danas Milan Mirosavljev.

-Došao nam je iskusni napadač, a nadam se da će velikim znanjem i bogatim iskustvom doprineti ostvarenju našeg cilja. Verujem da će se brzo uklopiti u tim i da će predstavljati pravo pojačanje – rekao je direktor Železničara Nenad Bojković.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad