Yunet
 

Sport

Železničar ostao bez bodova u Inđiji

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. septembar 2022. • 19:17 •

Železničar ostao bez bodova u Inđiji

Inđija – Železničar 4:1 (2:0)

Stadion: Tojo Tajers u Inđiji. Gledalaca:800. Sudija: Ivan Stamenković.Strelci: Desančić u 23, S. Stojanović (iz penala) u 30. i 57, Radosavljević u 53.minutu za Inđiju, Simčević u 60. minutu. Žuti kartoni: Kukolj, Desančić, Rakić, Đurković (Inđija) Kordić (Železničar).

INĐIJA: Čupić, Bojović, Desančić, Kukolj /46.Ž. Đurković/, Mijailović, Nedeljković /73. Stevanović/, Radosavljević /87. U.Đuričković/, Stanojević /81.Rakić/, M. Stojanović, S.Stojanović /76.Janjić/, Vuković.

ŽELEZNIČAR: Živković /59. Petrović/, Balaž, Dašić /46.Dimitrić/, Grgić /46.Janković/ , M.Jovanović, Konatar, Kordić, Petrović, Simčević, Zuvić /77.Bačanin/, Đorđević /46.Regan/.

U malom derbiju osmog kola Prve lige Srbije, fudbaleri Inđije pobedili su na domaćem terenu Železničar sa 4:1. Uprkos dobrim igrama, ekipa iz Pančeva, prvi put je ostala bez bodova na gostujućem terenu.

Pitanje pobednika bilo je rešeno već posle pola sata igre, kada su Desančić i Slaviša Stojanović matirali golmana Živkovića. Nisu ni imali sreće Pančevci, obzirom da nisu uspeli da realizuju prilike u prvom delu igre.

Pokušao je novi trener Tomislav Sivić da izmenama „razmrda“ ekipu, već na startu drugog dela igre na teren su ušli Janković, Dimitrić i Regan, međutim ni to nije pomoglo Pančevcima.

Počasni pogodak za Železničar postigao je Simčević u 60. minutu. Pančevci imaju priliku da poprave utisak već ovog vikenda na domaćem terenu protiv Metalca.

Posle današnje utakmice Železničar je na petom mestu na tabeli sa 13 bodova, a isto toliko imaju Inđija i OFK Vršac, dok su Grafičar i IMT odmakli za sedam, odnosno šest bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena