Yunet
 

Sport

Dragan Stojković u Rimu gledao duel srpskih reprezentativaca

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. septembar 2022. • 11:17 •

Dragan Stojković u Rimu gledao duel srpskih reprezentativaca

Selektor nacionalnog tima Dragan Stojković ovog vikenda boravo je u Rimu kako bi na licu mesta ispratio formu svojih reprezentativaca.
Na stadionu „Olimpiko“ gledao je utakmicu 6. kola Serije A Lacio – Verona (2:0), samim tim i trojicu reprezentativaca Srbije, Sergeja Milinkovića Savića u dresu domaćeg tima, odnosno Darka Lazovića i Ivana Ilića u gostujućoj ekipi. U svečanoj loži „Olimpika” Stojković je imao prijateljske i srdačne razgovore sa uglednim i uvaženim ljudima iz sveta fudbala među kojima su predsednik Lacija Klaudio Lotito i sportski direktor Igli Tare.
Selektor je na putu bio ponovo u društvu pomoćnika Bratislava Živkovića, sa kojim je nedavno gledao utakmice u Firenci (Fjorentina – Kremoneze) i u Milanu (Milan – Udineze). Uskoro sledi i odlazak u Torino, gde Srbija takođe ima zapažen broj reprezentativaca. U Juventusu Filipa Kostića i Dušana Vlahovića, a u Torinu Sašu Lukića, Vanju Milinkovića Savića i Nemanju Radonjića.
Posle utakmice Stojković i Živković su iskoristili vreme kako bi u opuštenoj atmosferi prošetali rimskim ulicama sa zvezdom Lacija Sergejom Milinkovićem Savićem. Kasnije su bili i na večeri, a zbog klupskih obaveza Lazović i Ilić nisu bili u mogućnosti da im se pridruže, jer su po završetku meča morali nazad u Veronu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad