Yunet
 

Sport

Trener Železničara Igor Savić pred duel sa Trajalom optimista: Bićemo na visini zadatka

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. avgust 2022. • 14:24 •

Trener Železničara Igor Savić pred duel sa Trajalom optimista: Bićemo na visini zadatka

Fudbaleri Železničara očekuju veliku podršku u nedelju od 17.30, kada u Pančevu dočekuju Trajal iz Kruševca. Osokoljeni pobedom protiv Novog Sada, izabranici Igora Savića, žele da se ovog vikenda u najboljem svetlu pokažu pred domaćim navijačima. Ambicije za ulazak u elitno društvo još su izraženije, a konačno i sve dolazi na svoje mesto, povređenih i kažnjenih nema, što je potvrdio i trener Igor Savić.

-Utakmicu sa Trajalom čekamo u dobrom raspoloženju. Kruševljani imaju odličan tim, kompaktan, sa iskusnim igračima koji su dugo na okupu. Biće to još jedan jako težak duel, ali verujem da će moji igrači biti na visini zadatka. Kompletni dočekujemo utakmicu, vratio nam se i Marko Jovanović i s nestrpljenjem čekamo početak – rekao je šef stručnog štaba Železničara Igor Savić.

Jedan od najboljih igrača Železničara, Aleksandar Đorđević, siguran je da će se njegov tim radovati na kraju utakmice.

-U ekipi je sjajna atmosfera i ako budemo zadržali odnos prema igri kao u prvom poluvremenu meča u Novom Sadu, verujem da ćemo osvojiti bodove protiv rivala iz Kruševca. Trajal je pokazao da ima kvalitet, u prvom kolu je preokrenuo rezultat i trijumfovao je na Banjici protiv Rada, a u prošlom kolu je na svom terenu izgubio od IMT-a i to u poslednjem minutu.


Neće potceniti rivala u Železničaru, ali ulogu favorita prihvataju.
-Gledamo sebe, hoćemo da uradimo dobar posao u nedelju, da ostvarimo prvu pobedu na svom terenu i obradujemo navijače koje pozivam i ovoga puta da dođu u velikom broju i prisustvuju dobroj utakmici i našoj pobedi – istakao je Aleksandar Đorđević.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena