Yunet
 

Sport

Železničar ubedljiv u Novom Sadu, trener Savić zadovoljan

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. avgust 2022. • 12:21 •

Železničar ubedljiv u Novom Sadu, trener Savić zadovoljan

Novi Sad – Železničar 0:1 (0:1)

Stadion: Slana bara.Gledalaca:1000.Sudija: Miroslav Milenković.Strelac: Simčević u 4.minutu. Žuti kartoni: Tričković, Radivojević,N.Ilić,J.Ilić Gluščević /Novi Sad/ Milošević,Petrović,Grgić,Živković/Železničar/.

Novi Sad: Nović, Andejević, N.Ilić, J.Ilić, Jovanović/46.Vukasović/Milošević,Mladenović/76.Gluščević/,Rasivojević,Serdar,Tričković,Vujaklija.

Železničar: Živković, Grgić/66.Dimitrić/, Jovanović /66.Dimitrić/ Konatar, Milikić,Regan,Obradović,Petrović /90.Tomić/,Simčević,Zuvić /76.Bačanin/Đordjević.

Fudbaleri Železničara pobedom na gostovanju u Novom Sadu, osvijili su prva tri boda u novoj sezoni Prve lige Srbije.

ŽGol odluke posrigao je Aleksandar Simčević već u 4. minutu utakmice. Odigrali su izabranici Igora Savića daleko bolje nego u prvom meču na domaćem terenu i nagrada je stigla u vidu pobede na teškom gostovanju.

Samo da je bilo malo više sreće u završnici akcija Železničar bi se u Pančevo vratio i sa ubedljivijim rezultatom. I ovako je odlično ispalo odlično po „Dizelku“.

U narednom kolu fudbaleri Železničara dočekuju na domaćem terenu Trajal iz Kruševca.

Trener Igor Savić posle utakmice je rekao:

-Igrali smo protiv dobre ekipe Novog Sada, sa kvalitetnim pojedincima. Uprkos tome što su izgubili od IMT-a, znao sam da nam neće biti lako, pribojavao sam se njihove reakcije, jer je to skup zaista dobrih igrača. Sa druge strane mi smo odlično ušli u utakmicu. U prvom poluvremenu smo bili dobri, disciplinovani. Odigrali smo jako, agresivno, baš kao što smo se dogovorili pre meča – rekao je Igor Savić, trener Železničara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena