Yunet
 

Sport

PK ‘’Dinamo” na Montenegro Openu osvojio 19 medelja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 19. jul 2022. • 14:00 •

PK ‘’Dinamo” na Montenegro Openu osvojio 19 medelja

Plivači „Dinama” nastavljaju da ređaju uspehe. Sa plivačkog mitinga Montenegro Open koji je održan u Podgorici doneli su čak 19 medalja.

Plivalčki klub „Dinamo” može da se pohvali sjajnim takmičarima. Stefan Miltenović osvojio je 5 medelja na Montenegro Openu u kategoriji kraul, leđno i mešovtito, a Martin Ćirković je svom klubu sa takmičenja doneo 3 zlatne medelje u prsnoj kategoriji na 50, 100 i 200m.

Takmičenje je dobro došlo i svi smo lepo plivali, a ja sam se takmičio u kategoriji kadeta rekao jeStefan Miltenović, PK ‘’Dinamo”

Otvoreno je prvenstvo u Crnoj Gori, bilo je više država, a ja sam se takmičio prno na 50 i 100 m i osvojio sam prvo mesto, rekao je Martin Ćirković, PK ‘’Dinamo”

Plivači ‘’Dinama” su tokom cele sezone ostvarivali dobre rezultate, Andrea Poljak je na Državnom prvenstvu za kadete osvojila treće mesto na 100 m u leđnoj kategoriji. Ona se od malena bavi plivanjem, a kako kaže, plivanje je najbolji sport za očuvanje zdravlja.

Od rođenja imam astmu i doktor mi je rekao da se bavim ili plianjem ili atletikom da mi se ne bi izazivale iritacije. Prve dve godine uopšte nisam volela plivanje ali sam onda krenula da pravim uspehe i upoznajem nove prijatelje, rekla je Andrea Poljak, PK ‘’Dinamo”

Iako se plivačka sezona sa završetkom Montenegoro Opena završila, u Dinamu poručuju da nastavljaju sa svakodnevnim treninzima kako bi bili spremni za naredna takmičenja u avgustu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena