Yunet
 

Sport

Železničar slavio protiv Radničkog SM na Zlatiboru

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. jul 2022. • 20:46 •

Železničar slavio protiv Radničkog SM na Zlatiboru

Že­le­zni­čar – Rad­nič­ki (SM) 1:0 (0:0)

Te­ren na Zla­ti­bo­ru. Gle­da­la­ca: 50. Su­di­ja: Mi­loš Vi­tić (Uži­ce). Stre­lac: S. Jo­va­no­vić u 47. iz pe­na­la.

ŽE­LE­ZNI­ČAR (P): Živ­ko­vić, M. Jo­va­no­vić, Sim­če­vić, Ba­laž, Obre­no­vić, Pe­tro­vić, To­mić, Đor­đe­vić, Di­mi­trić, S. Jo­va­no­vić, Ba­ča­nin. Igra­li su još: Ko­žul, Ob­ra­do­vić, Mi­li­kić, Ko­na­tar, La­i­no­vić, Me­de­ni­ca, Da­šić, Jan­ko­vić, Re­gan, Gr­gić, Zu­vić.

RAD­NIČ­KI (SM): Opar­ni­ca, V. Ilić, Pro­tić, Abu­ba­kar, Mar­ja­no­vić, Ivić, Pe­tro­vić, Mi­lin­ko­vić, S. Ilić, Ri­sto­vić, Rat­ko­vić. Igra­li su još: Dra­gi­će­vić, Jan­ko­vić, Gru­jić, Pan­tić, Ga­jić, Spa­se­no­vić, Ša­po­nja, Tri­van, Pivs, Mi­li­ja­še­vić, Ri­stić, Đu­rić, Đu­ka­no­vić.

Fud­ba­le­ri Že­le­zni­ča­ra, posle jednog remija, poraza I pobeda, dodali su još jedan trijumf. Izabranici Igora Savića bi­li su bo­lji na Zlatiboru od Radničkog iz Sremske Mitrovice, a gol od­lu­ke po­sti­gao je Stra­hi­nja Jo­va­no­vić na po­čet­ku drugog poluvremena iz jedanaesterca.

Dva mi­nu­ta igre u na­stav­ku bi­la su do­volj­na da Železničar po­ve­de. Po­sle br­zog na­pa­da, Lu­ka Pe­tro­vić sru­šen je u še­sna­e­ster­cu, a si­gu­ran iz­vo­đač bio je Stra­hi­lja Jo­va­no­vić.

U 58. mi­nu­tu mogao je Radnički da izjednači. Jan­ko­vić je pre­va­rio dvo­ji­cu igra­ča i šu­ti­rao, ali Živ­ko­vić fenomenalno reagovao I spasio mrežu Pančevaca.

Do kraja utakmice imao je Železničar još nekoliko izglednih prilika, međutim I defanzivci Radničkog bili su na visini zadatka.

Naredni rival Železničaru na Zla­ti­bo­ru u utorak biće još jedan prvoligaš Grafičar.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad