Yunet
 

Sport

Železničar izgubio od Slobode

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. jul 2022. • 16:53 •

Železničar izgubio od Slobode

Fudbaleri Železničara doživeli su prvi poraz na pripremama ovog leta. Bolji od izabranika Igora Savića bila je Sloboda iz Užica koja je slavila 2:1.

Sjajnu igru prikazale su obe ekipe gde su treneri mogli da vide sve raspoložive snage na delu. U pr­vom po­lu­vre­me­nu po­sle igra­nja ru­kom Sim­če­vi­ća, do­su­đen je je­da­na­e­sta­rac, ali igrač domaćeg tima Ra­de Gli­šo­vić ni­je bio pre­ci­zan. Uži­ča­ni su po­ve­li tek u dru­gom po­lu­vre­me­nu u 71 minutu, po­sle cen­tar ­šu­ta ka­pi­te­na Mi­li­či­ća, Cve­tić je iz drugog pokušaja lop­tu sa se­dam me­ta­ra po­slao u mre­žu. Pan­čev­ci se ni­su pre­da­va­li, igrali su čvrsto, agresivno, turdili su se da dođu do gola. Po­sle gre­ške od­bra­ne Slo­bo­de naj­bo­lje se sna­šao Dario Gr­gić i u 88 minutu sa desetak me­ta­ra sme­stio lop­tu u mre­žu.

Ko­na­čan re­zul­tat po­sta­vio je Ra­ško­vić u 109 minutu,do­bio je po­vrat­nu lop­tu i sa 16 me­ta­ra bio pre­ci­zan. Sledeću utakmicu Železničar igra već u subotu 16.jula protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena