Yunet
 

Sport

OFK Vršac sutra protiv Smederva na domaćem terenu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. jul 2022. • 19:12 •

OFK Vršac sutra protiv Smederva na domaćem terenu

Vrščani nastavljaju pripreme po planu, a nova utakmica zakazana je za sutra protiv Smedereva. Meč se igra u Vršcu sa početkom u 18.00 časova. Neće se dugo izabranici Nenada Mijailovića zadržavati na domaćem terenu, jer se od vikenda sele u Tuzlu.

Tamo će odmeriti snage sa premijerligašem Slobodom i Zvijezdom 09 iz Gradačca, a generalka je planirana pred početak prvenastva sa beogradskim Radom.

Trener Nenad Mijailović je zadovoljan kako su igrači ispunjavaju nametnute zadatke. – Vredni su i imponuju zalaganjem, to će biti osnova za iskušenja koja nas očekuju u prvenstvu. Očekujem da kroz naredne utakmice napravimo tim koji će biti konkurentan i, uprkos ulozi autsajdera kad je u pitanju tanji budžet u odnosu na rivale, to nadoknadimo radom i disciplinom – kaže Mijailović i napominje da je u Vršac stiglo deset novajlija, koji su zaoštrili konkurenciju za svako mesto u timu. Prelazni rok za Vrščane nije gotov i u potrazi su za golmanom, štoperom i bočnim napadačem.

Pomenimo da su redove “crvenih” pojačali Blažić, Petrić, Braunović, Kadijević, Ivić, Parađina, Pavlov, Stanisavljević, Ilić…

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena