Yunet
 

Sport

OFK Vršac u četvrtak u Pančevu dočekuje Radnički Novi Beograd

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. jul 2022. • 22:36 •

OFK Vršac u četvrtak u Pančevu dočekuje Radnički Novi Beograd

Foto: OFK Vršac

OFK Vršac odigraće u četvrtak na Gradskom stadionu u Pančevu drugu pripremnu utakmicu i to protiv Radničkog Novi Beograd sa početkom u 18,00 časova. Ekipa je na startu priprema već odigrala jednu pšrijatljsku utakmicu i to protiv Inđije. Vrščani su slavili sa 3:2, a golove su postigli Pavlov, Braunović i Vujić
U međuvremenu u klub je stigao Filip Stanisavljević, nekadašnji igrač mnogih srpskih klubova. Stanisavljević je fudbalski put započeo u rodnom Majilovcu, u klubu Mladi Borac, šest meseci bio u Rudaru iz Kostolca a potom prošao kompletnu fudbalsku školu beogradskog Partizana, pet godina u mlađim kategorijama radio je pod trenerskim nadzorom Zvonka Popovića i Igora Spasića i dve godine u Teleoptiku gde su ga trenirali Miša Radaković, Blagoje Paunović, Ilija Zavišić i Vuk Rašović.
Stanisavljević je seniorsku karijeru gradio u superligašima Metalcu iz Gornjeg Milanovca i Javoru, u Ivanjici je nosio kapitensku traku. Kao internacionalac značajan trag ostavio je u Mađarskoj, gde je igrao za Ujpešt i u Grčkoj, nastupajući za Platanjas. Po povratku iz pečalbe Stanisavljević je nastupao Radnik iz Surdulice u Superligi, zatim po šest meseci za Mladost iz Lučana i Rad, a prethodnu sezonu završio je u Voždovcu.
Pre njega u klub je stigao iskusni superligaški igrač Jevgen Pavlov.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena