Yunet
 

Sport

Uspešna sezona za AK “Tamiš”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. jul 2022. • 19:50 •

Uspešna sezona za AK “Tamiš”

Prolećno letnja sezona bila je vrlo uspešna za Atletičare “Tamiša”. Sa svakog takmičenja vratili su se sa nekoliko medalja, kako u mlađim kategorijama do 16 godina , tako i u kategorijama za juniore.

Atletičari pančevačkog “Tamiša” nastavljaju da nižu uspehe. Sa Prvenstva Srbije za juniore vratili su se sa jednom medaljom, dok su iz Smedersevske Palanke poneli čak 8 odličja.

– Naša Milica Bunčić osvojila u disciplini 5000 metara bronzanu medalju. Prošle nedelje smo išli u Smederevsku Palanku gde je mala četa naših članova iz škole atletike osvojila 8 medalja, 4 u štafeti i 4 u pojedinačnoj konkurenciji- naveo je Kocić.

Zoran Kocić, trener AK “Tamiša” je podsetio na prolećno letnju sezonu koja je bila aktivna za takmicare iz kluba. U aprilu je Milica Bunčić, kao članica reprezentacije, učestvovala na Prvenstvu Balkana u atletici i osvojila 8 mesto. Nakon toga su usledila takmičenja u mlađim kategorijama. U Ubu i Kruševcu je održano takmičenje regionalnog tipa odakle su se članovi “Tamiša” vratili sa pregršt medalja. -Nakon Uba i Kruševca usledila su učešća u Opovu na tradicionalnom “Spartakovom krosu”, odakle su se vratili sa 8 medalja u mlađim kategorijama. Nakon toga je usledio Kup Srbije na kome su učestvovale Milica Bunčić i Ana Marinković koje su ušle u finale u disciplini 5000 metara sportsko hodanje

Sledećeg vikenda atletičare “Tamiša” očekuje Prvenstvo Srbije u kategoriji starijih juniorki, u kategotiji do 20 godina, gde će se Milica Bunčić i Ana Marinković boriti u disciplini na 5000 metara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad