Yunet
 

Sport

Prozivci „Železničara“ prisustvovalo 27 fudbalera

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. jun 2022. • 21:10 •

Prozivci „Železničara“ prisustvovalo 27 fudbalera

Igor Savić, trener Železničara, obavio je prvu prozivku igrača na koje računa u predstojećoj sezoni. Prvom treningu prisustvovalo je 27 fudbalera koji će se boriti za mesto među startnih 11. Prvu fazu priprema Železničar će odraditi u Pančevu, a potom sledi seoba na Zlatibor.

Bubamara se zakotrljala u gradu na Tamišu. Fudbaleri Železničara u ponedeljak su započeli pripreme za predstojeću sezonu. Prvoj prozivci novog trenera Igora Savića na stadionu SC Mladost prisustvovalo je 27 igrača kojima su se najpre obratili čelni ljudi kluba. Uz reči dobrodošlice novajlijama izrazili su želju da će vrlo brzo postati homogena ekipa koja će u predstojećoj sezoni doći do plasmana u elitni rang takmičenja.

Pripreme Železničara će se odvijati u dve faze, prva će biti u Pančevu, druga na Zlatiboru, a strateg Železničara je detaljnije pojasnio kako će sve izgledati.

U dosadašnjem toku prelaznog roka Železničar se pojačao sa šestoricom novih igrača, a vernost klubu produžio je standardni čuvar mreže Mladen Živković. Savić nema dilemu da će se novajlije dobro uklopiti.

Spisak pojačanja nije zaključen, prema rečima novog trenera narednih dana se očekuju novi potpisi.

Cilj Železničara u predstojećoj sezoni je isti – plasman u Superligu Srbije. Potvrđuje to i Igor Savić.

U sklopu prve faze priprema Železničar će odigrati dve utakmice protiv Rada u Beogradu i protiv novog prvoligaša Vršca u Vršcu. Na Zlatiboru su zakazane četiri provere i to protiv Slobode, Radničkog. Grafičarai Bisi Sakhnina iz Izraela.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena