Yunet
 

Sport

Fudbalski klub „Železničar” nastavlja da dovodi pojačanja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. jun 2022. • 10:00 •

Fudbalski klub „Železničar” nastavlja da dovodi pojačanja

Fudbalski klub „Železničar” nastavlja da dovodi pojačanja. Dres ovog pančevačkog kluba u narednoj sezoni nosiće i mladi fudbaleri Obrenović i Milekić, koji ističu da im je cilj da dovedu „Dizelku” do Super lige.

Potpis na Ugovor sa pančevačkim fudbalskim klubom „Železničar” stavila su još dvojica mladih, talentovanih igrača– Despot Obrenović i Mirko Milekić. Obrenović je u „Dizelku” prešao iz OFK „Žarkovo”.

„Drago mi je što sam došao u ovaj klub. Utiske sam stekao, znam od prošle sezone, igrao sam dosta puta protiv Pančeva. Odmah na početku video sam da je ovo dobro organizovan klub sa dobrim ambicijama. Ambicije nam se poklapaju. Tu sam došao da pomognem „Železničaru“ da uđemo u Super-ligu i nadam se da ću u tome uspeti, kao i cela ekipa. Znam momke, znam trenera, sarađivali smo. Imamo jasan cilj – to je ulazak u Super ligu”, rekao je Despot Obrenović.

Mladi igrač, Mirko Milekić u prethodnoj sezoni takođe je igrao u dresu OFK „Žarkovo”.

„Pre svega hvala na dobrodošlici. Od prethodne sezone znam da je „Železničar”, jako dobro organizovan klub sa visokim ambicijama. Nadam se da ću se dobro snaći ovde i da ću se prilagoditi brzo ekipi ovde, da ispunimo ciljeve za sledeću godinu, a to je ulazak u Super ligu”, izjavio je Mirko Milekić.

Iz FK „Železničar” najavljuju još pojačanja. Da podsetimo od novih igrača Ugovor sa klubom nedavno su potpisali i Nikola Lainović, Srahinja Jovanović i Marko Bačanin, a produžio golman Mladen Živković.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena