Yunet
 

Sport

FK „Železničar“ dobio dva pojačanja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. jun 2022. • 20:22 •

FK „Železničar“ dobio dva pojačanja

Fudbalski klub Železničar u svoje redove primio je još dva ogromna pojačanja. U novoj fudbalskoj sezoni boje ovog kluba praniće mladi ali veoma talentovani fudbaleri Stahinja Jovanović i Nikola Lainović. Sa pojačanjima koja su stigla u Pančevo za očekivati je dobar rezultat u narednoj sezoni.

Šef stručnog štaba FK „Železničar“ Igor Savić, danas je u prostorijama kluba predstavio nova pojačanja za predstojeću sezonu. Novi članovi porodice „Železničara“ su Stahinja Jovanović i Nikola Lainović, koji su prema rečima Igora Savića, u toku prethodne sezone skrenuli pažnju na sebe igrama u prvoj ligi Srbije.

Novi igrači FK „Železničar“ zahvalili su se upravi kluba na ukazanom poverenju i obečali dobru igru na terenu u prethodnoj sezoni.

Fudbalere „Železničara“ očekuju pripreme na Zlatiboru, kako bi spremni dočekali novu sezonu koja počinje 30. jula. Fudbalski klub “Železničar” u protekloj sezoni ostvario je istorijski rezultat . Sezonu su završili na trećem mestu a malo je falilo da se izbore za direktan plasma u Super ligu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena