Yunet
 

Sport

Železničar spreman za derbi u Ivanjici

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 15. april 2022. • 18:34 •

Železničar spreman za derbi u Ivanjici

Ovog vikenda nastavlja se Prva liga Srbije, startuje plej-of. U prvom kolu doigravanja Železničar gostuje u Ivanjici ekipi Javora. Pančevci odlaze u Ivanjicu osokoljeni pobedom na gostovanju lideru Inđiji, sa željom da se Javoru revanširaju za poraz od pre dve nedelje u Pančevu. Utakmica se igra u nedelju od 18 sati.

Na krilima pobede sa gostovanja Inđiji, fudbaleri Železničara odlaze u Ivanjicu. Na startu plej-ofa gostuju Javoru, velikom dužniku iz pretposlednjeg kola regularnog dela Prve lige Srbije. Pre dve nedelje tim iz Ivanjice je na terenu SC Mladost zabeležio pobedu 3:1.

Dragan Perišić, trener Železničara, kaže da njegov tim spremno dočekuje izazov u Ivanjici.Osvrnuo se potom na igru tima u pobedi protiv Inđije .O ekipi Javora ima samo reči hvale, ali to ne utiče na pobedničke ambicije.

Dvostruki strelac u meču protiv Inđije Petar Gigić ističe da je to bio težak meč, Inđija lider i jedan od glavnih konkurenata za ulazak u Superligu. Gigić podseća da Železničar već u nedelju očekuje novi derbi, duel protiv Javora.

Prema rečima Gigića atmosfera u ekipi pred odlučujuće mečeve plej-ofa je odlična. Svi su svesni značaja duela koji su pred njima i odlučni su da dobro izdanje i pobedu iz Inđije pretvore u seriju uspeha.

Meč protiv Javora igra se u Ivanjici u nedelju od 18 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena